Bedrijfswagen rijders bereiken? Zó doe je dat!

Bedrijfswagen rijders bereiken? Zó doe je dat!

Campagnes rondom bedrijfswagens, of je nou online bent, tv kijkt of radio luistert, ze vliegen je momenteel om de oren. It’s that time of the year… Het aanprijzen van de bedrijfswagen wordt ook wel enigszins denigrerend ‘busjesmarketing’ genoemd. Een weinig tot de verbeelding sprekend onderwerp dat wordt gebracht vanuit een zelden écht creatieve invalshoek. Geheel onterecht vinden wij! En gelukkig laten enkele grote (en kleinere) spelers op de markt dit ook zien.

Allesbehalve saai

Bedrijfswagens zijn booming en bedrijfswagen rijders zijn alles behalve een saaie doelgroep. Ze zijn de ondernemers van ons land, de mensen die hun nek boven het maaiveld hebben uitgestoken. Zorg daarom dat jij als dat autmotive marketeer ook doet. Hoe? Wij doken voor je in de materie.

Lees en leer

Lees en leer alles wat je moet weten over het online gedrag van de zakelijk professionals en hoe je ze het beste kunt bereiken: Bedrijfswagen rijders bereiken? Zó doe je dat!

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Logo Active Campaign Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer