DTC Media Online officieel Goldpartner van Datatrics

DTC Media Online is officieel Datatrics Gold Partner! Datatrics is een Customer Data Platform (CDP) dat webshops en websites in staat stelt om de online omzet en klantloyaliteit te verhogen. Dé manier voor DTC Media Online om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van e-commerce en leadgeneratie marketing.

Bekijk hier wat Datatrics doet:

Datatrics (uit Enschede) biedt een platform waarmee online marketeers hun bestaande en potentiële klanten van webshops en websites kunnen groeperen op basis van signalen in de klantreis die zij afleggen. Vervolgens kan door middel van regels (“business ruling”) de gewenste vervolgactie van die bezoeker worden gestimuleerd, bijvoorbeeld met “abandoned cart emails” (u hebt nog iets in uw winkelwagen), relevante aanbiedingen of pop-ups, gepersonaliseerde nieuwsbrieven, persoonlijke product aanbevelingen of cross-sell, enzovoort. Daarnaast kunnen de gegroepeerde profielen gebruikt worden om de advertising in bijvoorbeeld Google Ads of Facebook relevanter, effectiever en dus ook efficiënter te maken. Kortom: Datatrics is een onmisbaar platform voor elke ambitieuze webwinkel.

DTC Media Online is officieel Datatrics Gold Partner, wat wil zeggen dat we elke webwinkel die wil starten met Datatrics kunnen begeleiden van inrichting tot en met optimalisatie.

Wil je een demo van Datatrics? Of heb je een vraag over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Silver Partner Logo Activecampaign Partner Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer