DTC Media zet zich in voor stichting Present

Het hele jaar door waarderen wij de fijne samenwerking met onze klanten en relaties enorm. In de laatste maand van het jaar, in het kader van de kerstgedachte, benadrukken we dit traditiegetrouw extra door middel van een cadeau. Dit jaar hebben we echter gekozen voor een andere invulling van de kerstgedachte. Geen zorgen, we zijn nog net zo gek op onze klanten als vorig jaar! Maar we geloven dat we samen meer kunnen betekenen voor de mensen om ons heen en een verschil kunnen maken voor hen die dat zo nodig hebben.

Stichting Present gelooft dit ook! Present slaat een brug tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk maken wij het voor vrijwilligers mogelijk om zich in hun eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Naast een financiƫle donatie gaan wij ons in de maanden februari, maart en april actief inzetten voor dit prachtige initiatief. En aangezien vele handen licht werk maken, nodigen we al onze relaties uit ons te komen helpen. Wil je je een dag(deel) inzetten voor iemand die onze hulp goed kan gebruiken? Meld je dan nu alvast aan!

Wil je meer weten of ons team komen versterken? Mail ons: mariel@dtcmedia.nl

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Silver Partner Logo Activecampaign Partner Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer