De ID.3 Deals

De Waal Autogroep zet in op eindsprint

De nieuwe voorraadcampagne van De Waal Autogroep, de ID.3 Deals, richt zich op de elektrische Volkswagen ID.3.
De timing voor deze campagne is natuurlijk niet geheel toevallig gekozen. De Volkswagen ID.3 is nu nog financieel extra gunstig in aanschaf, vanwege de 8% bijtelling die nog tot eind 2020 geldt op elektrische modellen.

Een jaar lang ‘proefrijden’

Een leuke extra USP van deze campagne is de 365 dagen omruilgarantie: je kunt het elektrische rijden daarmee een jaar lang testen!
We hebben een actiepagina voor de ID.3 campagne ontwikkeld, waarop alle vier de uitvoeringen van de elektrische auto te vinden zijn. Aan de consument om te bepalen welke variant het beste bij hem past.

Lead generatie

De call to action heeft natuurlijk als doel om zo veel mogelijk lead informatie te verzamelen. Via onderstaand formulier kiezen potentiële klanten voor een proefrit of een offerte en wordt de meest belangrijke informatie verzameld voor het sales team.

Snelle feitjes over dit project

Klant
De Waal Autogroep
Project
De ID.3 Deals
URL
https://id.dewaalautogroep.nl/
De Waal Autogroep zet in op eindsprint

Wie werken hieraan?

Er is veel werk in het project gaan zitten en het eindresultaat is om van te smullen!

Maar door wie is het tot stand gekomen?
De volgende disciplines hebben samen gewerkt aan dit project.

  • Back-end

  • Front-end

  • Online design

  • Online Marketing

  • Project management

Slim inhaken op de actualiteiten

Met de ID.3 voorraadcampagne haakt De Waal Autogroep slim in op de actualiteiten. Het zijn immers de laatste weken waarin je nog kunt profiteren van de 8% bijtelling op elektrisch rijden. Deze campagne zal dus ongetwijfeld nog voor een eindsprint zorgen. Tel daar de omruilgarantie van 365 dagen bij op, en wij zien geen enkele reden meer om niet dit jaar nog over te stappen op elektrisch rijden!

Geïnspireerd geraakt?

Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren met deze case. Mocht je interesse hebben in meer informatie of zelf een project willen starten: laat het ons dan weten! We zetten onze tanden graag in nieuwe uitdagingen, niks is ons te gek. Heb je al een idee? Dan bekijken we graag samen de mogelijkheden. Neem snel contact met ons op, dan gaan we beginnen.

Dianne van der Veen
Dianne van der Veen

Doetinchem
(0314) 362 009

Gerelateerde projecten

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Logo Active Campaign Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer