Maak kennis met de modulaire eBussy

Maak kennis met de modulaire eBussy

De toekomst is voor de visionairs. Duurzaam vervoer in de vorm van een modulair en licht voertuig: de eBussy. Dit busje is gebouwd volgens het Lego-principe. Je kunt het voertuig op elk moment aanpassen naar jouw behoeften, ongeacht het door jou gekozen chassis. Met meer dan 10 modulaire en verwisselbare opbouwen kan hij in een paar stappen worden omgebouwd tot cabriolet, terreinauto, bakwagen, stationwagon, pick-up of panelvan en kampeerbus. Daarnaast zijn er ook meerdere mogelijkheden om dit busje op te laten. Dit kan via zonne-energie, het stopcontact of met hoogspanning. De eBussy gaat later dit jaar in productie.

Het is voor ons geen verrassing dat er nu al veel animo voor is. We kunnen er niet om heen dat duurzaam ondernemen steeds belangrijker wordt en daar valt duurzame mobiliteit uiteraard bij. Naast emissievrij rijden is de eBussy ook tot 98% recyclebaar. Groener kan haast niet. 

 

Innovatief vervoer volgens het Lego-principe

Bij Dekkerautogroep zijn ze ook gecharmeerd van de eBussy en zal dit innovatieve vervoer zo snel mogelijk in hun showroom staan. Om zijn doelgroep alvast kennis te laten maken met de eBussy, hebben wij Dekkerautogroep geadviseerd om een Facebook Lead Ad in te zetten met video.

 

 

De potentiële eBussy-rijders 

Voordat we van start gingen met deze campagne definieerden we verschillende doelgroepen. Uiteindelijk zal verdere research en praktijkervaring ervoor zorgen dat deze doelgroepen zich verder ontwikkelen en we meer grip krijgen op de potentiële eBussy-rijder. Middels uitvoerig onderzoek hebben we alvast de volgende drie persona’s gecreëerd: de Moderne Avonturier, Logistieke Professional en Groene Toekomst. 

 

Meer informatie over de eBussy 

Nadat de doelgroep gegevens heeft achtergelaten via de Facebook Lead Ad ontvangen zij een gepersonaliseerde mail met daarin meer informatie over de eBussy met link naar de brochure. Bekijk de mail hieronder. 

Snelle feitjes over dit project

Klant
Dekkerautogroep
Project
eBussy introductie
Maak kennis met de modulaire eBussy
Dekkerautogroep
eBussy introductie

Wie werken hieraan?

Er is veel werk in het project gaan zitten en het eindresultaat is om van te smullen!

Maar door wie is het tot stand gekomen?
De volgende disciplines hebben samen gewerkt aan dit project.

  • E-mailmarketing

  • Online Marketing

  • Project management

Meer dan 650+ leads in 30 dagen tijd

Inmiddels staat de Lead Ad campagne bijna een maand live op Facebook. De campagne heeft nu al meer dan 650 leads opgeleverd. Dekkerautogroep is dus zeker niet de enige die gecharmeerd is van de eBussy.

Geïnspireerd geraakt?

Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren met deze case. Mocht je interesse hebben in meer informatie of zelf een project willen starten: laat het ons dan weten! We zetten onze tanden graag in nieuwe uitdagingen, niks is ons te gek. Heb je al een idee? Dan bekijken we graag samen de mogelijkheden. Neem snel contact met ons op, dan gaan we beginnen.

Dianne van der Veen
Dianne van der Veen

Doetinchem
(0314) 362 009

Gerelateerde projecten

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Logo Active Campaign Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer