Louwman Exclusive

De McLaren 720S Spider

McLaren 720S Spider

Louwman Exclusive is in Nederland exclusief autodealer van McLaren. Een merk waar emotie en beleving misschien wel het allerbelangrijkste is. Met een rijke historie in de Formule 1 is het merk vandaag de dag hét toonbeeld van techniek. Met de komst van de McLaren 720S Spider kregen wij de vraag hoe wij de merkbeleving digitaal konden overbrengen met een focus op het genereren van aanvragen.

Snelle feitjes over dit project

Klant
Louwman Exclusive
Project
McLaren 720S Spider
URL
https://www.louwmanexclusive.nl/ervaar-mclaren720s/
McLaren 720S Spider
Als Louwman Exclusive bij je aanklopt voor een webdesign voor zo’n tof model als de McLaren 720s kun je niet anders dan er vol voor gaan.

Ilse Ruesink, Online Designer

Een ontwerp maken dat de essentie van het merk weet vast te leggen en ook conversieverhogend is ingericht: een uitdaging die wij natuurlijk niet uit de weg gaan. Waar we normaal gesproken juist meer aandacht geven aan het communiceren van financieel voordeel wilden we in het geval van de McLaren 720S Spider een droom verkopen.


Daag ons uit!

Wie werken hieraan?

Er is veel werk in het project gaan zitten en het eindresultaat is om van te smullen!

Maar door wie is het tot stand gekomen?
De volgende disciplines hebben samen gewerkt aan dit project.

  • Front-end

  • Online design

  • Project management

Maak het digitale tastbaar

Omdat we natuurlijk zoveel mogelijk van de 720S Spider wilden laten zien hebben we gekozen voor een one pager, waardoor we de bezoeker volledig kunnen meenemen in het verhaal van deze supercar. Van de oorsprong, specificaties, reviews van bekende automotive platformen tot aan de contactgegevens van Louwman Exclusive: alles is meegenomen op de pagina. Om het digitale nog tastbaarder te maken kan de bezoeker zelfs met een druk op de knop het geluid van de 720S Spider ervaren. Wil je ook meegenomen worden in de wereld van McLaren? Klik dan hier

Ook de specialistische vakjury van de Online Dealer Awards werden enthousiast van de pagina en onderschreven de campagne als winnaar “Meest originele campagne van 2019”!

Geïnspireerd geraakt?

Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren met deze case. Mocht je interesse hebben in meer informatie of zelf een project willen starten: laat het ons dan weten! We zetten onze tanden graag in nieuwe uitdagingen, niks is ons te gek. Heb je al een idee? Dan bekijken we graag samen de mogelijkheden. Neem snel contact met ons op, dan gaan we beginnen.

Dianne van der Veen
Dianne van der Veen

Doetinchem
(0314) 362 009

Gerelateerde projecten

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Silver Partner Logo Activecampaign Partner Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer