Wassink Autogroep

Nieuwe Dealerplatform website

Wassink Autogroep

We mochten het glas heffen met Wassink Autogroep op de lancering van hun nieuwe website. Deze site is tot stand gekomen met gebruik van Dealerplatform, een door DTC Media ontwikkeld concept. Dealerplatform maakt het mogelijk om met gebruik van losse schaalbare modules complete en unieke websites te bouwen. Onze belofte? Kwaliteit, snelheid en doorlopende innovatie.

Snelle feitjes over dit project

Klant
Wassink Autogroep
Project
Nieuwe Dealerplatform website
Categorie
Online en Webdevelopment
Wassink Autogroep

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact op met onze adviseur dealerwebsites Lieke Eemers / 06 11 26 09 15 of lieke@dtcmedia.nl

Of klik hier voor een gratis Quickscan en ontdek op welke punten er meer resultaat behaald kan worden uit je website.


Daag ons uit!

Wie werken hieraan?

Er is veel werk in het project gaan zitten en het eindresultaat is om van te smullen!

Maar door wie is het tot stand gekomen?
De volgende disciplines hebben samen gewerkt aan dit project.

  • Back-end

  • Front-end

  • Online

  • Online design

Onze belofte? Kwaliteit, snelheid en doorlopende innovatie.

Wassink Autogroep is dealer van: Citroën, Peugeot, DS, KIA en Ford – en is met 12 vestigingen één van de grootste spelers op de Nederlandse automarkt. We hebben allereerst de merkidentiteit van Wassink anno 2020 vastgesteld om de gewenste look & feel door te kunnen vertalen naar de designs. Parallel daaraan hebben de verschillende merken hun eigen merkomgeving gekregen binnen het domein van Wassink. Na enkele maanden van technische realisatie en contentcreatie staat de website nu live! Wij zijn supertrots op dit gave project, de leuke samenwerking, het vertrouwen en natuurlijk op het prachtige eindresultaat!

Geïnspireerd geraakt?

Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren met deze case. Mocht je interesse hebben in meer informatie of zelf een project willen starten: laat het ons dan weten! We zetten onze tanden graag in nieuwe uitdagingen, niks is ons te gek. Heb je al een idee? Dan bekijken we graag samen de mogelijkheden. Neem snel contact met ons op, dan gaan we beginnen.

Dianne van der Veen
Dianne van der Veen

Doetinchem
(0314) 362 009

Gerelateerde projecten

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Silver Partner Logo Activecampaign Partner Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer