CDK en DTC Media Online gaan samenwerken

We zijn officieel partner geworden van CDK Global, de leverancier van dealer management systemen (DMS) zoals Autoline en EVA. Met deze samenwerking zetten wij een mooie stap naar het data gedreven autobedrijf. Onze data oplossingen, waaronder dashboarding en de klantomgeving, worden hiermee nog completer.

 

Waarom is dit belangrijk voor onze klanten?

Een DMS bevat, net als CRM of LMS systemen, veel belangrijke en unieke informatie over de klanten van een autobedrijf. Het bundelen en samenbrengen van deze databronnen doen wij binnen ons data lake. Hierdoor krijg je als autobedrijf een volledig beeld van je klant over de verschillende systemen heen. Het ‘360 graden klantbeeld’ gebruiken wij vervolgens voor onze data oplossingen. Denk hierbij aan dashboarding, marketing automation, de online klantomgeving of het volledig personaliseren van je website.

“We geloven sterk dat data een sleutelrol heeft binnen een dealerorganisatie, waarbij systemen zoals Autoline en EVA een belangrijke spil zijn in het IT-landschap. De samenwerking met CDK en deelname aan het partnerprogramma was dan ook een logische volgende stap voor ons!”

 

Waarom het interessant is om te koppelen

Het DMS is voor veel autobedrijven dé belangrijkste databron en bevat bij veel dealers ‘de waarheid’ over hun klanten. Het up-to-date houden is daarom essentieel. Juist om deze reden hebben wij een klantomgeving gebouwd die mede door deze samenwerking direct gekoppeld kan worden aan systemen zoals Autoline of EVA. Klanten kunnen zo hun gegevens inzien en wijzigen. We hebben zelfs de mogelijkheid om andere bronnen, gekoppeld aan ons data lake, toe te voegen aan de klantomgeving. Denk bijvoorbeeld aan lopende offerteaanvragen.

Inspelen op actuele ontwikkelingen

Er staat veel te gebeuren rondom third party cookies. Als het aan Google ligt bestaan deze niet meer in 2022. Het zal betekenen dat ‘first-party’cookies en (traditionele) CRM marketing nog belangrijker gaan worden. Ook daarom zien wij een klantomgeving als enorm waardevol. Is een klant ingelogd? Dan zorgt dit voor belangrijke inzichten, herkenning over meerdere bezoeken en het verzamelen van acquisitie, performance en engagement data.

Meer weten of sparren over data?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen en meer weten over onze samenwerking met CDK Global? We denken graag met je mee!

Snel contact? Stel hier uw vraag!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lees meer over:

Meer weten over onze data oplossingen?

Ik vertel je er graag meer over! Neem via onderstaande button direct contact met me op.

  • Thomas Visser

    Thomas Visser

    Manager Innovatie en Strategie

    Mail mij

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Logo Active Campaign Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer