Innovate, don’t immitate!

Denver Sessink

Ingezoomd op mijn DNA zul je zien dat er vooral Volkswagens, WRC Rally, Autocross (NK & EK) en ééntjes en nulletjes voorbij komen.

Als kind al gefascineerd door alles dat op vier wielen heel hard gaat. Ik vind het heerlijk om daar in mijn vrije tijd mee bezig te zijn. Op de dag dat ik op 18e mijn rijbewijs haalde greep ik de kans om mijn eerste auto te kopen; een ‘83 Golf 1 GTI. Ondertussen rijd ik daar niet meer dagelijks mee, maar ik heb er ook nooit meer afstand van gedaan. Ben ik daar niet mee bezig, dan ben ik meestal bezig met internettechniek. Ik ben vaak op onderzoek uit en ben regelmatig bezig met eigen projectjes. Onlangs heb ik bijvoorbeeld een iPhone en Android app ontwikkeld. Ik was benieuwd hoe dat allemaal in zijn werk ging. De app heeft inmiddels honderden gebruikers, 1000+ Instagram volgers en is te downloaden in de stores.

Als je dit leest dan begrijp je het al. Passie voor auto’s & passie voor internet. Komt dat even goed uit dat we bij DTC Media gespecialiseerd zijn in de automotive branche ;)

Mijn rol bij DTC Media
In mei 2013 ben ik bij DTC Media in Doetinchem begonnen als eerste programmeur. DTC Media ging het aanbod verbreden met dealersites en bijbehorende systeemkoppelingen. Op dit moment geef ik met veel plezier en passie leiding aan meer dan 20 getalenteerde professionals in de afdelingen IT & Online Design.


Snelle feitjes

Woonplaats
Dinxperlo
Auto
Golf GTI
Motor
Rijbewijs
Opleiding
HBO Informatica
Koffiedrinker
Ja
Muziek
Phil Collins, Paul Simon, Dance

Mijn blogberichten

  • Wiebe Koelman

    Wiebe Koelman

  • Danielle Amelink

    Danielle Amelink

  • Peter Otten

    Peter Otten

Ben jij straks mijn nieuwe collega?
Laat het ons direct weten
Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Logo Active Campaign Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer