Gas d'r op! Het kan altijd harder..

Frans Huetink

Wie wil er nou niet elke dag vooruit? En het liefste een beetje harder dan dat we gisteren gingen. Dat is mijn karakter die mij continu drijft tot het uiterste. Een prettige eigenschap in de online business want het gaat hard. Wij leren van vandaag, trekken een goede conclusie en verzinnen morgen weer iets nieuws. Gas d’r op dus, iets wat ik van huis uit heb meegekregen. Mijn ouders hebben een boerderij waar het ook altijd hard werken en lange dagen maken is, daarnaast onbeperkte liefde voor het vak en de koeien. Diezelfde liefde geven wij aan onze klanten, dat is waar we in geloven en voor strijden.

Verder ben ik vader van een heerlijk eigenwijze dochter Tess. Iets met een appel en een boom ofzo? Auto’s zijn mijn passie, ik hou van pk’s en vooral het getal dat een auto naar de 100 km/h knalt, hoe sneller hoe gaver :) Ook heb ik een oldtimer liefde, de foto is je vast wel opgevallen.


Snelle feitjes

Woonplaats
Doetinchem
Auto
Ford Stepway uit 1947
Motor
Rijbewijs
Opleiding
MBO Voertuigtechniek
Koffiedrinker
Soms
Muziek
Kom het beste uit in de Apr├Ęs-ski

Mijn blogberichten

Ben jij straks mijn nieuwe collega?
Laat het ons direct weten
Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Logo Active Campaign Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer