Justin Bakker

Hoi, mijn naam is Justin Bakker en ik ben op dit moment actief als Online Marketeer bij DTC Media. Ik ben woonachtig in Deventer, maar mijn roots liggen in het Noorden van het land. Ik ben geboren in Leeuwarden en heb mijn gehele studententijd in het mooie Groningen gewoond en gestudeerd. Hoe kom je dan uiteindelijk in Doetinchem terecht hoor ik je denken. Dat is vrij simpel. Door mijn passie voor auto’s kwam ik met DTC in aanraking. Ik was op zoek naar een baan waar ik veel met marketing kon doen bij een bedrijf met jonge mensen en waar ik veel kon leren. En dit totaalpakket is er bij DTC. Iedere dag leer ik nieuwe dingen bij en zijn we met collega’s op zoek om weer een stap verder te komen.

Als online marketeer houd ik mij vooral bezig met Search Engine Advertising (SEA) en Social Media marketing en probeer ik de altijd de beste resultaten te behalen voor klanten.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten zoals tennissen en racefietsen. Verder spreek ik graag af met vrienden om lekker te eten of gezellig speciaalbiertjes te gaan drinken. Daarnaast ben ik ook een filmliefhebber, dus zul je mij ook regelmatig in de bioscoop kunnen vinden. Maar ik kan ook erg genieten van een goede film of serie thuis op de bank. Ook ontdek ik graag nieuwe muziek en pak ik af en toe een festival mee. Zo staat in februari A State of Trance 900 op de planning.


Snelle feitjes

Woonplaats
Deventer
Auto
Nog niet, maar gaat er snel komen
Motor
Nee
Opleiding
WO Marketing en WO Sociaal toegepaste psychologie
Koffiedrinker
Nee, doe mij maar thee
Muziek
Eigenlijk alles. Van EDM en Trance tot classic rock en klassiek. Ik kan in ieder geval geen dag zonder

Ben jij straks mijn nieuwe collega?
Laat het ons direct weten
Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Silver Partner Logo Activecampaign Partner Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer