Hoppa! Snel schakelen graag!

Miranda Dood

Het avontuur begon voor mij in Hellendoorn, daar ben ik geboren. Juist, het dorp van het attractiepark. Als meisje had ik al een gezonde interesse in auto’s, waarschijnlijk omdat dat nu eenmaal het gespreksonderwerp was bij ons in de familie. En als kind was ik altijd in de weer met potloden en stiften. De opleiding Grafisch Ontwerpen aan de kunstacademie was dan ook logisch. Dat is inmiddels alweer tien jaar geleden. Omdat ik geboeid was door online design en er meer van wilde weten, ben ik 4 jaar geleden gestart met de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Deze heb ik onlangs afgerond. Super dat ik bij DTC Media aan de slag kon als online designer. Ik vind het zo gaaf dat ik designs mag maken voor de autobranche!

Ik woon samen met mijn vriend in de oudste stad van Nederland, Nijmegen. In mijn vrije tijd maak ik zo nu en dan foto’s van snelle rallyauto’s samen met mijn vader. Verder kijk ik regelmatig series op Netflix en bezoek ik graag festivals en concerten. Daarnaast werk ik 1 dag in de week voor mezelf, ik ontwerp veel geboortekaarten en proefschriften. Ik ben een drukke tante en hou niet van stil zitten. Hoppa! Snel schakelen graag!


Snelle feitjes

Woonplaats
Nijmegen
Auto
Opel Corsa
Motor
Helaas geen
Opleiding
Grafisch ontwerpen bij ArtEZ hogeschool voor de kunsten & Communicatie en Multimedia Design bij de HAN
Koffiedrinker
Ja, maar wel met melk en suiker. Ik hou van zoet.
Muziek
Luister graag naar de Staat, Queens of the Stone age, Nirvana, Foo fighters…als er maar gitaar inzit.

Mijn blogberichten

Ben jij straks mijn nieuwe collega?
Laat het ons direct weten
Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Logo Active Campaign Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer