Either find a way, or make one!

Petra Verkruijssen

In 2006 ben ik begonnen als eerste Graphic designer bij DTC Media en inmiddels dus al 10 jaar werkzaam in het snel groeiende creatieve team.

Door mijn ervaring kan ik snel en accuraat werken en ga ik geen uitdaging uit de weg en vind het leuk om problemen op te lossen. Creatief designen is dan ook mijn passie en vanaf jonge leeftijd was ik hier al mee bezig. En mijn succesvol afgeronde studie aan het Grafische Lyceum in Utrecht sloot goed aan op mijn creatieve ambities. Verder ben ik gek op auto’s en was ik samen met mijn vader en opa al op jonge leeftijd te vinden op de Auto RAI. Ik kon dan ook al snel alle merken en modellen benoemen.

Reizen is een van mijn hobby’s en samen met mijn man heb ik al veel van de wereld gezien, 2 maanden back-packen in Thailand, Rondreis Amerika, jaarlijkse skivakanties naar Westendorf, Dominicaanse republiek, stedentrips New York, Las Vegas, Barcelona, Madrid, Parijs, Gent, Brugge, etc. En er staat nog veel op het verlanglijstje! Qau sport doe ik aan CrossCore en wissel dit af met hardlopen en spinning. Daarnaast hou ik erg van de natuur en lopen we graag in het bos en kan je mij regelmatig vinden met de fotocamera in mijn handen.

Verder misschien leuk om te weten, geboren in 1984, woon in Wijk bij Duurstede, in 2012 getrouwd en sinds 2014 moeder. Onze zoon heet Luuk en een van zijn eerste woordjes naast “papa” was “auto”.


Snelle feitjes

Woonplaats
Wijk bij Duurstede
Auto
Renault CLIO Estate
Motor
Wil ik nog altijd halen!
Opleiding
Grafisch Lyceum Utrecht
Koffiedrinker
Cappuccino
Muziek
SlamFM!

Ben jij straks mijn nieuwe collega?
Laat het ons direct weten
Wij werken samen met o.a.:
Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer