There is no elevator to success. You have to take the stairs

Remco Mom

Hoi, ik ben Remco. Alweer ruim een jaar werkzaam als zowel backend als frontend webdeveloper bij DTC Media. Onderdeel van een enthousiast team dat dagelijks het onderste uit de kan probeert te halen. Blijven innoveren en met passie ontwikkelen is de sleutel tot het gewenste eindproduct van morgen. Difficult roads often lead to beautiful destinations.

Ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik zeg. Als ik mezelf in een woord zou moeten omschrijven dan is het “druk”. Druk in zowel doen als laten.

Ik ben aanwezig op de werkvloer. Een dolletje op z’n tijd vind ik belangrijk. Daarnaast ben ik niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Naast DTC Media ben ik in de weekenden werkzaam in de gehandicaptenzorg bij Elver. In mijn vrije tijd heb ik meerdere hobby’s. Ik voetbal bij s.v. Loil. Hier draai ik o.a. ook bardiensten, zit ik in de activiteitencommissie en sta ik ook in de derde helft vaak basis. Ik ben een fanatiek carnavalist. Meerdere maanden per jaar worden besteed aan het bouwen van een praalwagen en het schrijven van een buut voor de pronkzitting. Ik hou van een feestje of met vrienden een avondje ouwehoeren onder het genot van een biertje. Tot slot, als er nog vrije tijd over is, ontdek ik graag met mijn vriendin de rest van de wereld.


Snelle feitjes

Woonplaats
Sinds korte tijd Doetinchem, maar geboren Loilenaar
Auto
Audi A3
Motor
Nee
Opleiding
HBO Informatica
Koffiedrinker
Zwart met suiker
Muziek
Ligt aan het moment. Queen, Phil Collins, Bruce Springsteen, Guns n’ Roses, Aerosmith, Michael Jackson, Elvis…. Maar ook Hazes of een setje van Qbase of Hardbass op z’n tijd.

Mijn blogberichten

 • Nikky van Veen

  Nikky van Veen

 • Daniël Hoekstra

  Daniël Hoekstra

  Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere
 • Marleen Gijsbers

  Marleen Gijsbers

Ben jij straks mijn nieuwe collega?
Laat het ons direct weten
Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Logo Active Campaign Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer