Tamara Tijhuis

Hello! Mijn naam is Tamara Tijhuis, 24 jaar oud.

Met mijn diploma WO Communicatiewetenschappen op zak, een reis door Azië achter de rug, en al enige werkervaring op marketinggebied in de modebranche, ben ik in het najaar van 2018 gestart bij DTC Media.

Geboren en getogen als echte tukker, en momenteel nog wonend in Almelo, rij ik dagelijks met veel plezier naar Doetinchem om hier mijn functie als Projectmanager uit te mogen voeren.

Wanneer ik niet aan het werk ben, besteed ik mijn tijd graag aan winkelen, stappen, festivals afgaan, hapjes eten.. tsja.. eigenlijk gewoon aan veel leuke dingen doen met vriend(inn)en en familie. Cliché?

Naast het feit dat ik graag geniet, voer ik ook regelmatig doelgerichte activiteiten van serieuzere aard uit. Zo sport, voornamelijk fitness en zwem, ik graag. Natuurlijk om dit vervolgens later op de avond te compenseren met mijn liefde voor chocoladepinda’s, Tony Chocolonely en wijn. Het liefst onder het genot van een goede serie!

Kortom: een echte levensgenieter. Wel één met een doel. Het doel tot persoonlijke ontwikkeling, o.a. op carrièregebied, waar DTC Media een grote rol in zal spelen!


Snelle feitjes

Woonplaats
Almelo
Auto
Kia Picanto
Motor
Geen
Opleiding
WO Communicatiewetenschappen
Koffiedrinker
Latte, mét een vleugje karamel... Of Licor 43 ;)
Muziek
Alles waar op gedanst kan worden

Ben jij straks mijn nieuwe collega?
Laat het ons direct weten
Wij werken samen met o.a.:
Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer