De 5 belangrijkste SEO trends voor 2019

Google investeert enorm om aan de top te komen én te blijven. De rest probeert zich aan te passen aan de veranderingen die hieruit volgen. Welkom SEO trends!

Wij hebben een vijftal trends gespot die het verschil gaan maken in 2019. Hiervan willen we de volgende alvast met jullie delen: mobile-first indexing. Met mobile-first indexing zal Google binnenkort de mobiele variant van websites gaan gebruiken voor het opstellen van zoekresultaten, in plaats van de desktop-variant. Er is en blijft één index, alleen de manier waarop de zoekresultaten worden samengesteld verandert. Het doel is om mobiele gebruikers nog sneller te laten vinden waar ze naar zoeken. Super efficiënt!

Hiernaast is Amazon hard op weg om de Google van de e-commerce te worden. Plus.. er is een verbeterde methode om je pagina snelheid te genereren!

Benieuwd naar alle trends? Lees nu op Marketing Land. Voor SEO advies kun je natuurlijk altijd bij ons terecht, via onderstaande button.

Neem contact op

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Silver Partner Logo Activecampaign Partner Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer