PITSTOP - EDITIE #3

Alles voor het data-driven dealerbedrijf!

Direct aanmelden

Tank je online kennis bij tijdens Pitstop.

Laat je op 11 april  inspireren over de nieuwste data mogelijkheden voor het dealerbedrijf.
Van dashboarding tot marketing automation, van chatbots tot online betalen – alles komt aan bod!

Autobedrijven worden zich steeds bewuster van de toekomst en hoe dit de huidige manier van zakendoen verandert. Om succesvol te zijn én te blijven, zullen wij de focus moeten verleggen van de massa naar 1-op-1 marketing.  Tijdens deze editie van Pitstop staat het onderwerp data centraal. Hoe breng je verschillende databronnen bij elkaar? Voor welke toepassingen zet je het in?

Tijdens deze 3e editie van Pitstop, hét gratis automotive kennisevent zoomen wij met een aantal externe sprekers in op hoe data jouw dealerbedrijf de komende jaren gaat veranderen.

Visual

MARKETING AUTOMATION

De Marketing Automation sessie wordt verzorgd door niemand minder dan Vincent Onderdelinden van HubSpot. HubSpot is specialist in het automatiseren van marketing-, sales- en serviceprocessen. Vincent legt ons uit hoe je jouw klant centraal zet in deze processen en hierdoor altijd de juiste boodschap op het juiste moment laat zien, én de salesfunnel laat groeien. Want het beste voor de klant, is uiteindelijk het beste voor de business.

Visual

CONVERSATIONAL AI

Geautomatiseerde conversaties met je doelgroep voeren.

Visual

ONLINE BETALEN

Ben jij klaar om auto's te verkopen?
Ontdek de do's en don'ts van een ervaringsdeskundige.

Visual

DATA & DASHBOARDING

Breng data vanuit verschillende bronnen bij elkaar en stuur jouw dealerorganisatie aan.

Sfeerimpressie editie #1

Direct aanmelden

Op 11 april 2019 zijn jij én collega’s van 16:00 tot 20:00 uur van harte welkom in Doetinchem. Het kennis event zal bestaan uit meerdere informatieve kennis sessies, waarbij de inhoud specifiek aansluit bij het dealerbedrijf. Wij sluiten de dag gezamenlijk af met een gezellige netwerkborrel, inclusief een hapje en drankje. Voor de aanstaande editie van Pitstop zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Meld je hieronder aan voor de Pitstop op 11 april.
Wij werken samen met o.a.:
Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer