Ready for the Vue(js)ture: 3 redenen waarom wij kiezen voor hét framework Vue.js

Lees meer blogs

Afgelopen vrijdag 16 februari reisden drie van onze developers (Remco, Steven en Michael) af naar onze hoofdstad om daar het evenement Vue.js Amsterdam Conference te bezoeken. De conferentie vond plaats in Theater Amsterdam en is op dit moment de grootste Vue.js conferentie van de wereld, met zowel nationale als internationale bezoekers. In deze blog lees je, naar aanleiding van ons bezoek aan de Vue.js Amsterdam Conference, drie redenen waarom wij kiezen voor Vue.js.

Vue.js: koploper op het gebied van webdevelopment

Het Vue.js Amsterdam evenement is, zoals de naam ook al doet vermoeden, geheel toegewijd aan Vue.js. Vue.js is een progressief JavaScript-framework, een gereedschapskist voor het maken van interactieve interfaces en interactieve webapplicaties. Bedenker Evan You (tevens een van de sprekers van het congres) heeft Vue.js gelanceerd in 2014. You heeft het framework bedacht met als doel de ontwikkeling van complexe, interactie webapplicaties sneller en efficiënter te laten verlopen.

Vandaag de dag gaat de ontwikkeling van webdevelopment nog steeds als een sneltrein en Vue.js neemt hierin definitief het voortouw. Het is daarom ook niet gek dat Vue.js wint aan populariteit en andere frameworks ver achter zich laat. Het grootste voordeel voor ons is dat Vue.js standaard wordt geleverd bij Laravel, het nummer één PHP framework van dit moment.

3 redenen waarom wij kiezen voor Vue.js

Tijdens het congres werd bevestigd dat onze keuze voor het gebruik van Vue.js juist is. Dit zijn de drie redenen waarom wij kiezen voor dit framework.

#1 Met Vue.js is het mogelijk nieuwe data op te halen, zonder de pagina te herladen

Door Vue.js te gebruiken, kunnen we functies uitvoeren en nieuwe data ophalen, zonder de betreffende pagina te hoeven herladen. Dit zorgt voor een enorme winst in performance! Daarnaast behoort ook een interactieve én moderne gebruikerservaring tot een groot voordeel.

#2. Met Vue.js kunnen we onze kwaliteit waarborgen en bugs voorkomen

De architectuur van het framework Vue.js helpt ons onderhoudsvriendelijke en modulaire code te schrijven. Het resultaat? Afgebakende componenten met code die we kunnen unittesten. Dit is voor ons dé manier om onze kwaliteit te kunnen waarborgen en ervoor te zorgen dat bugs tot de verleden tijd behoren.

#3 Dankzij de populariteit van Vue.js kunnen we gebruikmaken van de nieuwste tools en technieken vanuit de community

Dankzij de populariteit van Vue.js zijn er wereldwijd onzettend veel programmeurs die tools voor Vue.js bouwen. Veel van deze tools zijn opensource, waardoor we direct gebruik kunnen maken van deze nieuwe technieken.

Naar de volgende versnelling met Vue.js

Tijdens de Vue.js Amsterdam Conference hebben we veel inspiratie en kennis opgedaan. Daarnaast merken we dat we door het gebruik van Vue.js meegaan met vele innovaties op het gebied van webdevelopment. Op die manier kunnen we Automotive producten maken voor onze klanten die zorgen voor nog betere resultaten. Wij zijn ready for the Vue(js)ture!

In onze wekelijkse nieuwsbrief, Gas d’r op – Focus op Automotive Marketing, delen we nog veel meer ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. De nieuwsbrief ook in je inbox ontvangen? Schrijf je hier in.

Mijn rol bij dtc media: Webdeveloper

Remco Mom
Remco Mom

Doetinchem

Gerelateerde blogs

Expert Blog: Meten is Weten
Expert Blog: Meten is Weten

Waarom doet de ene webpagina het beter dan de andere? Waarom vallen conversies op je website soms tegen? Kunnen bezoekers op je website de informatie…

Lees deze blog
Innovatie: Websites van de toekomst
Innovatie: Websites van de toekomst

DTC Blocks is een nieuwe innovatie die bedrijven meer vrijheid geeft om hun website zelf vorm te geven. De markt verandert snel en hier wil…

Lees deze blog
Meet-up bij DTC Media met spreker van Google NL
Meet-up bij DTC Media met spreker van Google NL

Op 18 februari is DTC Media the place to be voor iedereen die affiniteit heeft met webdevelopment. De usergroep PHP Webdev Achterhoek is die avond…

Lees deze blog
WordPress in een continuous deployment omgeving
WordPress in een continuous deployment omgeving

Veel zichzelf respecterende webdevelopers hebben een afkeer tegen WordPress. Vaak spreek ik ze tijdens een kennismakingsgesprek, en ook zelf heb ik me daar schuldig aan…

Lees deze blog

Ook interesse in een samenwerking?

Wij werken samen met o.a.:
Logo Hubspot Silver Partner Logo Activecampaign Partner Logo Google Partner Logo Bing Ads Logo Visual Website Optimezer Logo Visual Website Optimezer